KLOPP ADALAH YANG TERBAIK PERNAH SAYA TEMUI - SALAH

 "Dibawah Klopp mana-mana pemain bola sepak boleh berjaya. Kali pertama saya bertemu dengannya, dia memberikan saya pelukan yang terbaik dimana keluarga saya tidak pernah berikan kepada saya. Saya pulang ke rumah dengan mempunyai rama-rama di dalam hati saya, seperti saya menemui kekasih baru. "

"Dia memenangi hati saya, saya bukanlah pemain yang berkelas dunia, tetapi pelukan dia seperti membangkitkan seekor binatang buas dalam diri saya. Saya telah memberikan yang terbaik. Saya memecahkan rekod penjaring terbanyak dalam musim pertama saya dan peminat Liverpool mula menyanyikan nama saya."

"Kemudian saya menyedari bahawa tiada pemain bola sepak profesional yang boleh mencapai sebarang kejayaan selagi anda berada dibawah pengurus yang penyayang. Beberapa pengurus terdahulu amatlah keras dan kasar sehingga menyebabkan pemain bola meragui keupayaan dan kebolehannya "

"Dia memberitahu saya bahawa anda bukanlah pemain boleh sepak profesional secara sengaja, dan saya membeli anda dari Roma bukanlah secara kebetulan tetapi saya melihat seseorang yang boleh memenangi Champions League dan Premier League. Saya sangat menghormati pengurus saya sebelum ini, tetapi Klopp adalah yang terbaik yang pernah saya temui "

Mohamed Salah bercakap mengenai Jurgen Klopp.

Tags

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.