DUA BEKAS CALON BN IRINGI NIK DIR DI HARI PENAMAAN CALON N20 PENGKALAN BERANGAN.


 

Timbalan Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Negeri Terengganu, Dato' Haji Nik Dir Bin Nik Wan Ku yang mewakili parti Barisan Nasional (BN) berdepan pertandingan satu lawan satu di kerusi N20 Pengkalan Berangan apabila bertemu penyandang Ustaz Sulaiman Sulong daripada parti PAS.Nik Dir yang juga Ketua UMNO Bahagian Marang hadir di pusat penamaan calon pada jam 8.45 pagi diiringi penyokong Barisan Nasional sekitar 800 orang di Dewan Sivik Wakaf Tapai. Beliau juga turut diiringi dua calaon BN di Pengkalan Berangan ini iaitu Haji Latef Mohd Nor dan Haji A. Latif Awang. Sebelum itu calon PAS dilihat terlebih dahulu memasuki kawasan dewan proses penamaan calon bermula.

Suasana proses penamaan calon di Wakaf Tapai berjalan dengan lancar.Di lokasi lain DUN N17 Alur Limbat BN menampilkan Encik Yuseri Isa seorang bekas guru akan bertemu dengan penyandang Saudara Arifin Deraman. Manakala di kerusi N18 Bukit Payung, BN menampilkan seorang ahli perniagaan iaitu Saudara Mohd Khan @ Mohd Khim bin Abdul Rahman untuk menentang penyandang Dato' Mohd Nor Hamzah.

Satu lagi kerusi dun di Marang iaitu kerudi N19 Rhu Rendang penyandang ustaz Khalil Abdul Hadi ditentang calon daripada Pakatan Harapan iaitu saudara Suhaimi Sulaiman. 

Tags

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.